24 Nisan 2024

Pembe Panter ve Minik Kalpler Dostluk Maçı Yaptı

KOCAV Futbol Ligi’nin 2018-2019Ömer Lütfi Mete Sezonu şampiyonu olan Pembe Panter JK ile Minik Kalpler arasında oynanan müsabakayı dostluk kazandı. Pembe Panter JK Başkanı Sefai Erkan tarafından organize edilen maç yaş ve cinsiyet sınırlaması olmadan 28 Eylül tarihindeÇukurbostan Sosyal Tesisleri’nde oynandı. Müsabakaya Minik Kalpler KOCAV Edebiyat Kürsüsü sponsorluğunda Rengahenk yazılı Bordo-Mavili formalarıyla, Pembe Panter JK ise çubuklu 2017 formasıyla çıktı. Müsabaka öncesi Pembe Panter JK oyuncuları ellerinde “Kalplerminik, düşler pembeumutlarımız koskocaman” yazan pankartlarıyla çıktılar.

Maçın ilk on beş dakikası ve son on beş dakikasında takımlarda oyuncu kısıtlaması olmadı. Farkındalık oluşturmak ve çocukların eğlenmesi, yalnız olmadıklarını hissetmeleri amaçlanan müsabakayı özel liglerde de hakemlik yapan Mavi Hilal SK mensubu hakem ElyesaTayfur yönetti. Seyircilerin desteğini yanında hisseden çocukların maharetleri ve birlikte hareket etmek, takım olmak adına ne kadar başarılı oldukları gözden kaçmadı. Maça, KOCAV öğrencileri, mezunları ve mensupları destek verdi.İstanbul Fotoğraf Video’dan çok sayıda katılımcının olduğu maçın her dakikası profesyonel fotoğrafçıların maharetleri ile kaydedildi. Marmara Üniversitesi’ndenakademisyen katılımcıların dadestek verdiği maç sahada görmek istediğimiz hareketlerle sona erdi.

“Çok Güzel Bir Organizasyon Oldu”

“Maç bizim için mükemmel geçti. Hem kendim hem de çocuklar çok eğlendik. Başta Sefai Bey olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Bizim çocukları mutlu ettiniz. Kim kazandı kim kaybetti önemli değil. Dostluk kazandı. Böyle organizasyonların son olmamasını ve tekrarının yapılmasını dilerim. Yaşın önemli olmadığı herkesin oynayabileceği bir maç oldu.”

Rıza Baba (Minik Kalpler)

“Çok Eğlendik”

“Maç çok güzel geçti. Hem eğlendik hem de zevk aldık. Böyle maçların devam etmesini istiyorum.Biz kendi adımıza değil Minik Kalpler adına oynadık. Minik Kalpler adına herkese teşekkür ederim.”

Kardelen ŞENOL (Minik Kalpler)

“Minik Kalpler için oynadık”

Eğlenceli ve zevkli bir maç oldu. Hem kendi takımımızda hem de karşı takımda kızların da yer alması beni mutlu etti. Karşı takım bizden büyüktü ama kazanan biz olduk. Çünkü orada Minik Kalpler için vardık. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Merve BAZ (Minik Kalpler)

“KOCAV Spor Tarihine Damga Vurduk”

“Spor alanındaki ilk Vakıf dışı organizasyonumuz.100 sene sonra olimpiyat da düzenlesek, geriye dönüp başlangıç noktası olarak bu maçı anacağız. KOCAV spor tarihine küçük bir satır eklemekten dolayı çok mutluyuz. Diğer kardeş kulüplerimiz de benzer şeyler yapmak isterlerse her zaman yanlarında olacağımızı belirtmek isterim. Zevkle, tribünde BAM’lı arkadaşlarla çekirdek çitlemek, Gökbörü, Fukara formasıyla sahada olmak ya da Rengâhenk ve Bülten adına bizzat fotoğraflarını çekmek için sabırsızlandığımı da eklemek isterim. Futbola dönersek, rakipten Merve, Meral, Nesrin, Hasibe, Elif ve Kardelen çok teknik oyuncular. Rövanşta dikkat etmemiz lazım. PJK’da da Ömer Mete, Alp Tuğra, Alper Kağan, Özgür Deniz çok iyiydi. Takımın geri kalanı, ben de dahiltırt. Bu keyfi birlikte yaşama fırsatı veren minik kalpli arkadaşlarıma, tribünde bizi yalnız bırakmayan tüm KOCAVlı dostlara teşekkürler.”

Sefai ERKAN (Pembe Panter JK Başkanı)

Hazırlayanlar

Burhan Kerem ÖZDEMİR(İhtisas 1)

Beyza BÜYÜKAĞAÇCI(İhtisas 1)